Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Conversie optimalisatie

U heeft een website of webshop waar u trots op bent. U heeft dagelijks tientallen of zelfs honderden bezoekers op uw website, maar het komt slechts zelden voor dat de kassa gaat rinkelen of een aanvraag binnen komt. U zit met uw handen in het haar en ziet geen licht aan het einde van de tunnel… Wat u nodig heeft is conversie optimalisatie!

Conversie optimalisatie?!

Conversie optimalisatie is een mooi begrip, maar betekent simpelweg het volgende: uw bezoeker omzetten naar een bepaald doel dat u voor ogen heeft. Als u een kapperszaak heeft wilt u graag gebeld worden voor een afspraak, als u een webshop heeft wilt u graag veel verkopen.

Met conversie optimalisatie doorloop ik uw gehele website om te kijken waar deze verbeterd kan worden om de conversie te verhogen. U wilt bijvoorbeeld gebeld worden voor een afspraak, maar uit de analyse blijkt dat uw telefoonnummer op een totaal verkeerde plek staat en veel te klein staat weergegeven. Ook kan het voorkomen dat u een webshop heeft, maar de bezoeker met geen mogelijkheid kan vinden wanneer het pakketje wordt afgeleverd en onder welke voorwaarden.

Conversie optimalisatie heeft als doel het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken!

Interessant, hoe gaat dat in zijn werk?

Wilt u uw website graag onder de loep laten nemen om de conversie te optimaliseren? Het proces van conversie optimalisatie gaat als volgt in zijn werk:

Uiteraard gaat Website delivery zeer vertrouwelijk met uw gegevens om. Transparantie en vertrouwen is wat mij betreft de basis om de samenwerking met elkaar aan te gaan.

Conversie van uw website verhogen?

Als u meer aanvragen wilt ontvangen via het contact- of offerteformulier op uw website, meer verkopen wilt behalen met uw webshop of een ander doel wilt behalen neem dan vrijblijvend contact op. U kunt het offerteformulier invullen of mij bellen op 06 11227085.

Wilt u graag teruggebeld worden? Ook geen enkel probleem! Vraag een terugbelverzoek aan via het contactformulier en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!