Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Website laten maken?

website laten maken

U wilt een professionele website laten maken tegen een betaalbare prijs, goede service én compleet op maat gemaakt? Dan bent u aan het juiste adres bij Website delivery in Amsterdam Zuidoost!

Website laten maken

Vandaag de dag kunt u niet meer zonder een eigen website om uzelf of uw bedrijf te profileren en te etaleren. Met een relatief kleine investering heeft u een prachtig visitekaartje zónder houdbaarheidsdatum. In tegenstelling tot vele andere marketinginstrumenten kunt u talloze jaren met uw website vooruit.

Wilt u een simpele of uitgebreide website laten makenhoger in google scoren (SEO), de conversie op uw website verhogen (bijvoorbeeld aantal verkopen of offerte aanvragen) of een eigen webshop beginnen? Ik help u graag verder! Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier of bekijk mijn webdesign portfolio.

WordPress webdesign

Wordpress logoWebsite delivery is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites gekoppeld aan het CMS (content management systeem) WordPress. Met WordPress kunt u de website op een makkelijke manier zelfstandig bijhouden. Onderhoud door een externe partij is overbodig omdat u de informatie op uw website zelf kunt wijzigen. Nieuwe foto’s toevoegen, een artikel voor uw blog schrijven of een extra pagina aanmaken wordt een fluitje van een cent met de meegeleverde, persoonlijke videohandleiding (niet bij budget websites inbegrepen).

Website delivery is constant op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign. Kiest u voor responsive webdesign, zodat uw website ook goed zichtbaar is op tablets en smartphones of wilt u gebruik maken van de nieuwste technieken HTML5 en CSS3? Een website laten maken bij Website delivery is een website met het oog op de toekomst.

De voordelen van WordPress

 • De beheeromgeving is modern en gebruiksvriendelijk
 • Met een persoonlijke videohandleiding kunt u de website gemakkelijk zelf aanpassen
 • WordPress biedt de perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie
 • WordPress wordt constant geoptimaliseerd door tal van ontwikkelaars
 • Geen onnodige maandelijkse kosten
 • Inloggen met uw persoonlijke inloggegevens

Zakelijke websites lever ik standaard op inclusief basis zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat uw website een goede basis heeft om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google en daardoor makkelijk vindbaar is. Kiest u voor een Website op maat? Dan wordt uw website (desgewenst) zelfs opgeleverd inclusief een uitgebreide SEO scan en geavanceerde zoekmachine optimalisatie, de perfecte basis voor een vaste bezoekersstroom.

Kostenindicatie website laten maken

Hoewel geen enkel project hetzelfde is heb ik een aantal pakketten voor u samengesteld. Onderstaande pakketten geven een indicatie van de kosten die u kunt verwachten. Welk pakket u ook kiest, ik doe mijn uiterste best u een tevreden klant te maken!

 • Budget
 • € 699
 • Basis ontwerp
  Responsive webdesign
  Wordpress CMS
  Ontwikkeling live te volgen
  Contactformulier
 • Offerte aanvragen
 • Website op maat
 • € 2.499
 • Compleet op maat gemaakt
  Ontwerp voor diverse pagina’s
  Videohandleiding bij oplevering
  Responsive webdesign
  SEO scan + geavanceerde SEO
 • Offerte aanvragen

*Bovenstaande pakketprijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief eventuele kosten voor domeinregistratie en webhosting

Leuk die prijzen, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd…

Ik begrijp dat een goed portfolio nóg meer zegt dan een aantrekkelijke prijs en mooie woorden.
Neem daarom eerst een kijkje in mijn portfolio en vraag daarna – geheel vrijblijvend – alsnog een offerte aan!

Bekijk portfolio