Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Website delivery is vernieuwd!

Nieuwe website Website delivery

Het moment is eindelijk daar, vol trots lanceer ik het re-design van mijn website en het vernieuwde Website delivery. Na maanden van ontwikkeling in de vrije uurtjes heeft de website (en huisstijl) van Website delivery dan eindelijk een nieuw jasje aan!

Waarom een re-design?

Als webdesigner is het uiterst belangrijk dat je met de tijd meegaat. Het vorige ontwerp, wat medio 2011 is ontworpen, was gedateerd en voldeed in mijn ogen niet meer aan de eisen van een portfolio website anno 2013.

Daarnaast heb ik in de afgelopen twee jaar enorm veel bijgeleerd op het gebied van WordPress webdesign en grafische vormgeving. Dat moet ik natuurlijk kunnen etaleren middels mijn eigen website!

Wat is er allemaal verbeterd?

Er is enorm veel vernieuwd en verbeterd. Een betere vraag is misschien wel: “Wat is er niet verbeterd?”. Afijn, ik zal een opsomming maken van de belangrijkste wijzigingen.

 • Laten we beginnen met het frisse, nieuwe design!
 • Daarnaast mag de prachtige full-width slider op de homepage niet onbenoemd blijven
 • Het stappenplan van een website laten maken duidelijk omschreven
 • Een verbeterde indeling van mijn diensten op het gebied van websites laten maken en grafische vormgeving
 • Beter inzicht in de kosten die u kunt verwachten
 • Verbeterde weergave van referenties
 • Een verbeterde integratie van social media
 • Geoptimaliseerd voor smartphones en tablets door middel van responsive webdesign
 • Een prachtige weergave van mijn portfolio inclusief filter mogelijkheid (veel werk in gestopt, vergeet dus niet om even te kijken!)
 • Uitgebreide mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen
 • Last but not least, mijn blog waar ik geregeld nieuwe artikelen (een aantal per maand is mijn streven) op zal plaatsen over WordPress, online marketing, trends & ontwikkelingen en grafische vormgeving

Uit mijn manier van schrijven kan je waarschijnlijk wel opmaken dat ik heel blij ben met het nieuwe ontwerp. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Ik hoor het graag van je! Je hebt onder dit bericht de mogelijkheid om te reageren. 🙂