Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Referenties

Vele tevreden klanten ging u reeds voor. Hierbij een kleine impressie.

Alexander weet hoe hij met zijn klanten moet omgaan

De samenwerking en communicatie verloopt altijd perfect! Alexander weet hoe hij met zijn klanten moet omgaan en is altijd transparant inzake het project. Website Delivery levert telkens kwalitatieve projecten die voldoen aan de eisen van de klant.

Niet direct tevreden? Geen probleem, Alexander stemt af met de klant en voorziet een nieuw ontwerp, dit tot de klant akkoord gaat. Prijs kwaliteit zijn altijd in balans. Als laatste is het geen obstakel voor Website Delivery om projecten te leveren aan buitenlandse klanten, dit omwille van correcte en tijdige communicatie en de in-house expertise.

Mathieu Huysman, Cyrex

Mee- & vooruit denken, service tot in de puntjes

Alexander is iemand die luistert naar je verhaal en dit vertaalt in beeld. Hij verplaatst zich in jouw visie en maakt je droom tot werkelijkheid. Soms fijn dat als je een beeld hebt dat niet helemaal klopt hij je dan kan laten zien hoe het nog mooier kan.

Eigenwijsheid gecombineerd met een enorm creatief talent en dat maakt hem zo bijzonder en uniek. Hij gaat voor kwaliteit en voert dat tot in de puntjes uit. Na vele offertes en logo’s die niets te maken hadden met hetgeen ik wilde uitstralen, kwam Alexander op mijn pad & het 1e logo was meteen raak!

Annemarie Swart, Texeltrips

Meedenkend, creatief en oplossingsgericht

Mijn samenwerking met Alexander gaat al jaren terug. Inmiddels zo’n 6 jaar geleden kwam ik met Website delivery in contact door een toenmalig HBO stagiaire die bij ons een afstudeerproject afrondde.

Website delivery heeft de websites twentschevoetbalschool.nl en minisoccerbal.com ontworpen en ontwikkeld en helpt mij geregeld met promotiemateriaal voor de Twentsche Voetbalschool en Minisoccerbal.

Ik ben zeer positief over de samenwerking met Alexander. Hij is meedenkend, creatief en altijd op zoek naar een passende oplossing. Ik kan Website delivery dan ook van harte aanbevelen!

Frank Eulderink, Twentsche Voetbalschool en Minisoccerbal

Ik was zeer blij verrast met zijn eerste concepten

Toen ik op zoek was naar een goede website bouwer ben ik via internet bij Website delivery terecht gekomen. Ik vond de website er erg mooi en overzichtelijk uitzien, precies wat ik ook graag wilde van mijn nieuwe site. Ik wilde ook graag een nieuwe huisstijl en logo laten ontwikkelen en ook dat kon bij Website delivery. Dus ik heb het contactformulier ingevuld en kwam op die manier snel in contact met Alexander van der Kamp. Aangezien ik zelf in Brabant woon en ik toevallig de volgende dag bij een klant van me in Amsterdam moest zijn, wilde ik graag al direct de volgende dag een kennismaking gesprek met Alexander hebben. Gelukkig was dat mogelijk, dus binnen 1 dag na mijn zoektocht via internet zat ik al aan tafel bij Alexander. Het was een fijne kennismaking, waarbij we direct een goede klik hadden. Ik vertelde hem over mijn plannen en wensen en hij gaf aan op basis van mijn verhaal wel goede ideeën te hebben voor mijn huisstijl en logo.

Ik was zeer blij verrast met zijn eerste concepten. Ontzettend knap hoe hij uit mijn verhaal de kern heeft weten te pakken en vangen in mijn huisstijl en logo! Na snel en kort overleg via mail en telefoon was mijn nieuwe huisstijl al snel een feit! Toen was het zaak om mijn site te gaan bouwen. Aangezien ik zelf voor een relatief eenvoudige, one page website koos, was ik vooral zelf aan zet met het schrijven van de teksten. Gezien mijn drukke werkzaamheden en hier en daar een ‘writers block’ duurde dit langer dan we voor ogen hadden. Maar Alexander heeft me goed geholpen en ondersteund. Onze contacten waren altijd plezierig en ik heb veel gehad aan de professionele tips en tricks van Alexander m.b.t. alle instellingen.

Ik kan Website delivery dan ook van harte aanbevelen, ik ben heel tevreden met het resultaat en met de persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Alexander. Bij het ‘live’ gaan van mijn website heeft hij me ook nog goed uitgelegd hoe WordPress werkt, zodat ik nu mijn site zelf kan bijwerken.

Joris van Wijnbergen, Leiderstap

Alexander weet het gewoon!

De huisstijl was er, de opzet van de website was min of meer duidelijk, maar dan… dan ben je nog nergens.

Ik heb Alexander gevonden via internet, al zoekende naar de oplossing voor een klein probleem met de website in aanbouw, en kreeg al snel een adequaat antwoord van hem. Kort daarna bleek het kleine probleem niet op zichzelf te staan. Waar zou het einde zijn? Ik heb de knoop doorgehakt en me weer tot Alexander gewend, nu met de vraag een compleet nieuwe website te bouwen.

Het is duidelijk dat Alexander vakbekwaam is. Behalve technisch deskundig, heeft hij ook visie op wat wel en niet werkt: zelf de gehele site bouwen en zo min mogelijk externe toeters en bellen (plugins) toevoegen die het functioneren van de website kunnen vertragen of verstoren. Hij weet goed de mogelijkheden van WooCommerce te benutten. En mede dankzij de heldere communicatie heb ik met plezier en vertrouwen in een goede afloop met Alexander samengewerkt. Ik ben blij met het resultaat!

Helena van Essen, parlAmore

Duidelijk, helder en afspraak is afspraak.

Voor mijn nieuwe bedrijf was ik op zoek naar een huisstijl en website. Wat ik precies wilde hebben, wist ik niet, maar wel dat het goed moest zijn. Een beeld dat meteen zou uitstralen waar ik voor sta.

Via internet ben ik gaan zoeken en kwam uit bij Website delivery, oftewel bij Alexander. De uitstraling van zijn website, portfolio en aanpak spraken me aan. Het contact daarna was goed. Duidelijk in zijn communicatie. Vanwege drukte kon hij niet op korte termijn afspreken, want hij wilde geen beloftes doen die hij niet kon waarmaken. Precies wat ik zocht.

Mijn eisen waren lastig. Het nieuwe Apple-logo, afwijkend-conformistisch en niet snel tevreden. Alexander heeft dit goed opgepakt. Hij is net zolang doorgegaan tot ik volledig tevreden was met zowel mijn huisstijl als mijn website. Dat is hem gelukt. Ik ben erg tevreden met mijn logo, huisstijl en website en krijg daar veel positieve reacties op.

Ik heb het proces beschouwd als een goede samenwerking waarbij de uitkomst aansloot bij wat ik wilde. Duidelijk, helder en afspraak is afspraak.

Homme Idzerda, Fierder

Alexander kan de wensen van een klant zeer goed vertalen naar een geweldige website!

Alexander heeft voor mij de website Dutch Motorsport ontworpen en gerealiseerd.  Ik was kort daarvoor, via social media, gestart met de Nederlandse motorsport nieuwsbron. Ik wilde graag een eigen platform in de vorm van een website. Dit idee heb ik met Alexander besproken. Ik had wel heel veel ideeën, maar ik vond het erg lastig hoe dat op een website eruit moest komen te zien. Alexander is rustig en luistert goed. Zijn inlevingsvermogen is geweldig, want bij het eerste concept was ik zeer verbaasd hoe hij al mijn ideeën in de website had verwerkt!

De communicatie met Alexander verloopt zeer prettig. Vragen worden snel en goed beantwoord, ook nadat de website gerealiseerd is. Alexander denkt mee en geeft tips, wat ervoor gezorgd heeft dat de website een geweldig eindresultaat heeft opgeleverd.

Aan alles kan je merken, dat het een passie is van Alexander en dat hij er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Ik ben zeker een tevreden klant en zou iedereen aanraden om je website bij Website delivery te laten ontwerpen en realiseren!

Asse Klein, Dutch Motorsport

Maatwerk en vertrouwen!

Nadat ik mijn praktijk voor oefentherapie had aangemeld bij de KVK, wist ik al snel dat het hebben van een verzorgde, frisse en overzichtelijke website een must is voor een beginnende onderneming. Omdat ik geen abonnement met maandelijkse kosten, maar een “What you see is what you get prijs” wilde, is mijn keus al snel gevallen op Website delivery.

Het snelle e-mailcontact en de prettige eerste ontmoeting waarbij er goed werd geluisterd naar mijn wensen gaven mij het gevoel dat ik dit wel aan deze jonge ondernemer kon toe vertrouwen.

De gehele huisstijl van mijn bedrijf heeft Alexander verzorgd. Alexander begreep direct welke sfeer ik als bedrijf wilde uitstralen en al snel kreeg ik de ruwe opzet van mijn eigen website. Via de mail kon ik mijn verbeterpunten en wensen doorgeven en dit verwerkte hij altijd meteen. Dit was prettig omdat je dan het gevoel hebt dat je samen aan een website bouwt.

De gehele samenwerking is heel soepel verlopen en ook nu nog als er een probleem is dat ik niet zelf weet op te lossen biedt hij een helpende hand. Ik kan Website delivery voor iedereen aanraden die op zoek is naar een professionele website waar over nagedacht is.

Marcia de Korte Bugar, B4Balance Oefentherapie

Alex heeft het juiste doorzettingsvermogen!

Met bijna 10 jaar ervaring als online ondernemer weet ik dat een goede website beheerder onmisbaar is. Met Website delivery hebben we een bovengemiddeld positieve ervaring als het gaat om professionaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid.

Het vinden van een website beheerder die echt waar voor je geld biedt is geen gemakkelijke opgave, maar na ruim een jaar samenwerking kunnen we concluderen dat met Website delivery onze zoekopdracht is geslaagd.

Wij stellen hoge eisen aan onze websites en komen met soms pittige vragen. Uit juiste de lastigere vragen hebben we kunnen zien dat Alex het juiste doorzettingsvermogen heeft.

Tom Rijs, Shingyo

Alexander is een enthousiaste en creatieve jongeman

Alexander heeft voor mij de website van NXTchapter ontworpen en gerealiseerd.
Ik zocht iemand die de huisstijl kon vertalen naar een zakelijke en tegelijkertijd warme en speelse website. Via mijn netwerk werd Alexander mij terecht aangeraden!

Alexander verstaat zonder enige twijfel zijn vak.
Wat hem bijzonder maakt is zijn inlevingsvermogen en flexibiliteit.
Dit draagt bij aan een zeer plezierige samenwerking. We spraken telkens weer dezelfde taal en hij heeft, van ontwerp tot oplevering, mijn wensen begrepen en vertaald naar concrete beelden en functionaliteiten op de (mobiele)website. Naast de website heeft Alexander zich ook nog over de huisstijl ontfermd en deze nog meer verfijnd en vertaald naar beelden voor o.a. facebook en twitter.

Alexander is een enthousiaste en creatieve jongeman met humor en een bulk positiviteit. Hij denkt continue mee en werkt en schakelt snel, niets is hem te gek of te veel. Hij biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding en ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!

Alexander bedankt voor de fijne samenwerking en uiteraard de mooie website!

Jorien Mira Crusius, NXTchapter