Portfolio

Mijn portfolio geeft u een beeld van het type opdrachten dat ik heb ontwikkeld, de klanten waarvoor ik werk en de resultaten die ik voor mijn klanten heb behaald. Heeft uw bedrijf een vergelijkbaar project? Bent u geïnteresseerd in een nieuw logo, huisstijl of website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier.

Huisstijl Sorella

De huisstijl van Sorella bestaat uit een flyer ontwerp, visitekaartjes, een menukaart én lichtbakken voor op de gevel.

Logo Sorella

Sorella, een plaatselijk Italiaans restaurant, is één van de projecten waar ik de afgelopen tijd veel plezier aan heb beleefd.

Banner Cyrex Security

De roll-up banner laat op overzichtelijke wijze zien wat Cyrex Security voor de klant kan betekenen. Klik voor volledige weergave.

Re-design Texeltrips

Texeltrips is het leukste organisatiebureau van Texel! Dit bureau, dat aandacht heeft voor het milieu, biedt de leukste activiteiten op het eiland.

Logo marketingXplosion

Voor marketingXplosion ontwierp ik een logo wat toepasbaar is op vier verschillende bedrijven, onderdeel van één organisatie.

Website NXTchapter

Wat een leuk project was het ontwikkelen van de website van NXTchapter! De website is tot in de puntjes verzorgd!

Huisstijl Gerlagh & Veiligheid

Nadat het logo ontworpen was heb ik een ontwerp gemaakt voor de huisstijl.

Logo Gerlagh & Veiligheid

Paul Gerlagh belde mij afgelopen voorjaar op en gaf aan dat hij graag een totaalpakket ontwikkeld wilde hebben.

Logo geWOONrené

René Floris van geWOONrené was op zoek naar een logo met een vlotte, moderne uitstraling die past bij zijn vakgebied.

Huisstijl Spuiterij Vendelbos

Nadat het logo van Spuiterij Vendelbos ontworpen was hebben we de huisstijl (visitekaartjes en briefpapier) uitgewerkt.

Logo Spuiterij Vendelbos

Voor Spuiterij Vendelbos, gelegen te Hilversum, ontwierp ik een retro logo met een typische Hot Rod uitstraling.

Website ’t Swarte Schaap

De wens van Annemarie was om sfeervolle website te ontwikkelen, een website waarbij je het gevoel hebt alsof je in de natuur bent.

Website a-mano

Peter Schotman van a-mano is een vakman in hart en nier en wilde zijn passie voor hout verwerken op zijn nieuwe website.

Website Stichting Nysa

Voor Stichting Nysa ontwikkelde ik eind 2016 een WordPress website met onder andere een klanten login voor de deelnemers.

Website BBGM

Voor de nieuwe website van Bouwbedrijf Gooise Meren was een onder andere een fris, interactief en modern ontwerp erg belangrijk.

Logo BBGM

Voor Bouwbedrijf Gooise Meren ontwierp ik zowel een nieuw logo als een compleet nieuwe website.

Website Wegraceinfo

De website van Wegraceinfo bevat honderden albums en tienduizenden foto's en dus was een goed werkende website van groot belang.

Flyer Patisserie Marijn

Voor Patisserie Marijn heb ik een leuke, gezellige flyer ontworpen die wordt verspreid onder bedrijven in de regio.

Website My Wxnderlust

Naast het reeds ontworpen logo heb ik ook een simpele, strakke portfolio website ontwikkeld voor My Wxnderlust.

Logo My Wxnderlust

Voor de dochter van een klant van mij heb ik onlangs een logo en website gemaakt zodat ze haar fotografie kunsten kan etaleren.

Logo Lody Trepels

Voor Lody Trepels ontwierp ik een huisstijl bestaande uit een logo ontwerp, visitekaartjes, briefpapier, social media covers en icons.

Make Your Life Complete

De kernwaarden van Make Your Life Complete (rust, acceptatie en openheid) zijn vormgegeven in een rustig, evenwichtig beeldmerk.

Visitekaartjes Cyrex

De visitekaartjes van Cyrex zijn gedrukt met Spot UV lak, zodat het logo op de voorzijde van het kaartje nog meer opvalt.

Logo Cyrex

Voor Cyrex, een Belgische klant, heb ik in 2016 een nieuw logo ontworpen, een logo dat erg enthousiast werd ontvangen!

Webshop Minisoccerbal

De minisoccerbal is een fantastisch product wat kleine voetballers kunnen gebruiken om hun techniek te verbeteren.

Website NSO-CNA

De ontwikkeling van de website was een spoedopdracht van de bovenste plank; de website is in slechts zes dagen tijd opgeleverd!

Huisstijl Consal

Het schaakbord in perspectief (wat tevens in het beeldmerk gebruikt wordt) komt op subtiele wijze terug in de huisstijl bestanden.

Website Leiderstap

Na de ontwikkeling van het logo en de huisstijl was als laatste de website aan de beurt. Joris, bedankt voor de fijne samenwerking!

Projectplan Vakantiefonds

Om nieuwe sponsors en fondsen te werven wilde Vakantiefonds Twente een duidelijk projectplan ontwikkeld hebben.

Webshop enjoy natural

Enjoy natural wilde met hun webshop een slag maken op het gebied van professionalisering en conversie optimalisatie. En dat is gelukt!

Logo Consal

Maarten Borsboom belde mij op en gaf aan dat hij een eigen bureau ging starten en daar een nette huisstijl en website voor wilde hebben.

Website Hartenwerk

Raymonde was toe aan een nieuw, fris ontwerp voor haar website. Het resultaat: een prachtige, op maat gemaakte website!

Website Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk vroeg Website delivery om de huisstijl een nieuw likje verf geven en om de nieuwe website te ontwikkelen.

Huisstijl Leiderstap

Het ontwerp van de huisstijl is in dezelfde stijl doorgevoerd als het logo. Het resultaat: een frisse en energieke huisstijl!

Website Onderweg Reizen

Wat ook een erg leuk project was, was de ontwikkeling van de nieuwe website voor Onderweg Reizen.

Huisstijl ZZPetra

Nadat het logo van ZZPetra in no-time was opgeleverd was het tijd om de huisstijl dezelfde professionele look & feel mee te geven.

Website Rike Group

Tom, vaste klant van Website delivery, wilde zijn corporate website graag voorzien van een nieuwe lik verf. Bekijk het resultaat...

Logo Leiderstap

Begin oktober had ik een afspraak met Joris van Wijnbergen om nader kennis te maken en om de invulling van een totaalpakket te bespreken...

Logo ZZPetra

Petra was op zoek naar een professionele en tegelijkertijd warme uitstraling voor haar logo. Simpel, vlot en niet te zoetsappig.

Webshop parlAmore

Helena van Essen van parlAmore was niet tevreden met haar webshop en wilde een webshop ontwikkeld hebben die gewoon werkt.

Website Jitzke Grijpstra

Jitzke haar website was meermaals gecrashed en de laatste crash deed haar besluiten om haar website te laten ontwikkelen door een vakman...

Poster Its Academy

Nadat ik de brochure van Its Academy had ontwikkeld wilde Its Academy ook een poster ontworpen hebben.

Webshop Toys and Posters

De oude webshop van Toys and Posters zat vol met fouten en kon dus absoluut een professionele update gebruiken. Zie hier het resultaat.

Brochure Its Academy

Voor Its Academy (onderdeel van VU Amsterdam) ontwikkelde Website delivery een brochure voor de Collegetour Noord-Holland Noord.

Webshop Liekeland

Voor Liekeland, het label wat Lieke van de Vorst heeft opgericht, ontwikkelde ik een WordPress webshop met WooCommerce.

Huisstijl Draijer

De huisstijl van Draijer bestaat uit 14 verschillende visitekaartjes, twee versies briefpapier en twee versies enveloppen.

Logo Draijer

De twee divisies van Draijer zijn recentelijk samen gegaan en daarom past het logo van Draijer ook perfect bij de nieuwe koers die ze zijn ingeslagen.

Folder Bits & Bytes

Voor Steffen Aerts, eigenaar van Bits & Bytes, ontwierp ik een US staand drieluik folder, ook wel bekend als een 'pizzafolder'.

Logo Creative Brains

'Leuk!', was mijn reactie toen Adrienne van VAT Compliant weer bij mij aanklopte voor een nieuw project: Creative Brains.

Website Dutch Motorsport

Dutch Motorsport is een website waar het laatste nieuws rondom Nederlandse coureurs, teams en kampioenschappen in de wegrace te vinden is.

Website Bloemotie

Het ontwerp van de Bloemotie website legt de nadruk op foto's, afgewisseld met witruimte wat zorgt voor balans in de website.

Huisstijl Bloemotie

De huisstijl van Bloemotie is in dezelfde lijn uitgewerkt als het logo: simpel, strak en toch sfeervol en kleurrijk.

Website B4Balance

De website van B4Balance is een sfeervolle website geworden met een ontwerp op maat, hoogwaardig fotomateriaal en duidelijke teksten.

Website Ongers

Voor Ongers herenmode in Weesp ontwikkelde ik in april 2015 een nieuwe website met een one-page-layout. Nieuwsgierig?

Webshop Vlaggenkoning

Voor Vlaggenkoning ontwikkelde ik een webshop gebaseerd op het WooCommerce theme Storefront (uiteraard met de nodige tweaks).

Logo Bloemotie

Het logo van Bloemotie is een strak, toegankelijk logo met een zachte uitstraling; een logo dat perfect bij Eva en Bloemotie past.

Website Voeding Natuurlijk

De website van Voeding Natuurlijk is een feest om naar te kijken o.a. omdat elke pagina voorzien is van een unieke look & feel.

Website Creditude

De website van Creditude bevat o.a. een nieuwsticker op de homepage en een uitgebreid formulier voor het indienen van opdrachten.

Huisstijl Xanthos

Op zowel het briefpapier als de visitekaartjes komt het Griekse paard weer op prachtige wijze tot uiting, zij het als beeldmerk of in vol ornaat.

Logo Team Out Texel

Het logo is een combinatie van een kompasroos en een stopwatch, een combinatie die naadloos aansluit op de kernwaarden van het bedrijf.

Logo Xanthos

Het logo van Xanthos is één van mijn creaties van de afgelopen periode waar ik heel blij mee (en ook wel een beetje trots op) ben.

Productetiket Choc-a-holic

Door Choc-a-holic, een onderneming die zich richt op ecologische chocolade lekkernijen, werd mij gevraagd om een productetiket te ontwerpen.

Logo Fierder

Homme Idzerda, eigenaar van Fierder, was op zoek naar een sterk, krachtig en herkenbaar logo voor zijn nieuwe onderneming.

Website LiNQ

De website van LiNQ beschikt over een login sectie waar klanten middels een persoonlijke login beschikking hebben over hun documenten.

Website Shioda Advocaten

Shioda Advocaten te Hilversum wilde eind 2014 hun verouderde website van een update voorzien inclusief responsive design.

Huisstijl LiNQ

Na de oplevering van het logo heb ik een ontwerp gemaakt voor de visitekaartjes, het briefpapier en enveloppen van LiNQ Vastgoed Advies BV.

Logo LiNQ

Volgens Jarl kon zijn huisstijl en website wel een nieuw likje verf gebruiken en daarom klopte hij aan bij Website delivery.

Website Van Essen Groep

De Van Essen Groep website bevat o.a. een ontwerp op maat, een logo slider, een loopbaantest en een webshop module.

Folder Mobile Keys

Middels deze folder wil Mobile Keys, specialist in betrouwbare sloten, hun concept beter onder de aandacht brengen bij de doelgroep.

Logo Sprout Your Life

Voor Sprout Your Life, een nieuw bedrijf in de voedingsbranche, ontwierp ik een speels en kleurrijk logo wat natuurlijke voeding ademt.

Brochure trivalu

Naast de huisstijl van trivalu wilde Jan ook een nieuwe brochure ontworpen hebben voor de automatiseringstak van trivalu.

Huisstijl trivalu

De huisstijl sluit (uiteraard) aan op het logo, oftewel de drie kleuren en de sfeer van het logo zijn ook terug te vinden in de huisstijl.

Website Gastouderfabriek

Na de ontwikkeling van het logo en de huisstijl was als laatste de website aan de beurt. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke website.

Huisstijl Gastouderfabriek

De look & feel van het logo van Gastouderfabriek is tevens doorgevoerd in de rest van de huisstijl. Klik op de kaartjes om de huisstijl te bekijken.

Logo Gastouderfabriek

Via Trivalu kwam ik in aanmerking met Ottavia die graag een nieuw bedrijf wilde oprichten: Gastouderfabriek. Nieuwsgierig?

Webshop Fietsen Company

Voor Fietsen Company ontwikkelde ik een uitgebreide webshop waar men terecht kan voor onder andere dames-, heren- en kinderfietsen.

Website csv VIOD

Voor csv VIOD te Tienhoven ontwikkelde ik een uitgebreide WordPress website inclusief koppeling met de KNVB Dataservice.

Lunchkaart Ambacht

In het voorjaar van 2014 ontwikkelde ik een frisse, kleurrijke lunchkaart voor Ambacht eten & drinken in Best. Laat de zomer maar komen!

Visitekaartjes Voordelig Superfood

De visitekaartjes van Voordelig Superfood hebben een natuurlijke, ecologische uitstraling.

Website Cuanto

Website delivery ontwikkelde de nieuwe website van Cuanto, de partij die koper en verkoper, huurder en verhuurder op Bonaire samenbrengt.

Logo Lifestyle Challenge

Voor Lifestyle Challenge, een bedrijf dat zich richt op een gezondere levensstijl voor mensen, ontwierp ik in april 2014 dit logo.

Logo Trivalu

Het logo van trivalu heeft een strakke letter met een customized font en de drie-eenheid van trivalu is vormgegeven in een prachtig symbool.

Website Twentsche Voetbalschool

De website van Twentsche Voetbalschool is één van de projecten waar ik erg trots op ben.

Website Hoveniersbedrijf

De website van Hoveniersbedrijf Stegers is op maat ontworpen en ontwikkeld en in slechts een aantal dagen opgeleverd.

Folder Vakantiefonds Twente

De folder die ik ontwikkelde voor Vakantiefonds Twente is een drieluik carré large formaat.

Folder Hoveniersbedrijf

Naast het logo, de website en de huisstijl ontwierp ik voor Hoveniersbedrijf Stegers aanvullend ook een drieluik folder, geheel op maat gemaakt.

Huisstijl Hoveniersbedrijf

Naast het logo van Hoveniersbedrijf Stegers heeft Website delivery ook de huisstijl ontworpen en de website ontwikkeld.

Flyer Voordelig Superfood

Voor Voordelig Superfood ontwierp ik een A5 formaat dubbelzijdig gedrukte flyer, bedoeld om meer bezoekers naar de webshop te trekken.

Folder NXTchapter

Voor NXTchapter ontwierp ik een drieluik US staand formaat folder, bestemd voor particuliere klanten die nog niet bekend zijn met NXTchapter.

Huisstijl A&R schilderwerken

De huisstijl bestaat uit een ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Logo A&R schilderwerken

Website delivery ontwierp in december 2013 het logo van schilderbedrijf A&R schilderwerken! Klik op het logo en lees meer over dit project.

Onderzoeksrapport HvA

Website delivery is trots vormgever van het onderzoeksrapport wat is verzorgd voor Hogeschool van Amsterdam.

Huisstijl israel innovations

Naast het logo van israel innovations ontwierp Website delivery ook de huisstijl, bestaande uit een ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier…

Logo VAT compliant

Voor VAT compliant, adviseur op het gebied van BTW voor startende en gevestigde bedrijven, ontwierp ik dit strakke logo.

Roll-up banners TVS

In opdracht van Twentsche Voetbalschool ontwierp ik voor de Talentdagen herfstvakantie 2013 deze twee roll-up banners.

Flyer Rijschool Blinker

Rijschool Blinker uit Purmerend wilde een flyer laten maken om rustige periodes op te vangen. Het resultaat: een mooie dubbelzijdige A5 flyer.

Huisstijl Ambacht

Naast de website van Ambacht eten & drinken in Best heeft Website delivery ook de huisstijl ontworpen en verzorgd.

Huisstijl TVS

Frank Eulderink van de Twentsche Voetbalschool, vaste klant van Website delivery, wilde zijn huisstijl voorzien van een update.

Website Ambacht

Voor een prachtig, authentiek restaurant in Best mocht Website delivery de website (en huisstijl) verzorgen.

Logo Website delivery

Mijn eigen logo kon ook wel een nieuw likje verf gebruiken! Lees meer over de gedachte achter het nieuwe logo van Website delivery!

Logo Tulpen uit Amsterdam

Voor bed & breakfast Tulpen uit Amsterdam ontwierp ik dit prachtige, unieke logo. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Plattegrond TVS

Een plattegrond ontwerpen, iets wat ik nog niet eerder had gedaan. Een leuke nieuwe opdracht waar veel Illustrator werk bij kwam kijken.

Flyer Champions League

Ter aankondiging van de Champions League dagen bij vv Rigtersbleek heb ik deze flyer ontwikkeld voor Twentsche voetbalschool.

Algemene folder TVS

Voor de Twentsche Voetbalschool ontwikkelde ik een certificaat op A4 formaat die spelers van de finaledag uitgereikt krijgen, inclusief spelersfoto!