Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

About

Met wie ga ik een samenwerking aan? Wat voor vlees heb ik in de kuip?

Alexander van der Kamp, eigenaar Website deliveryMedio 2010 heb ik, Alexander van der Kamp, Website delivery opgericht. Ik ben een enthousiaste en creatieve ondernemer die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Na het afronden van mijn opleiding Commerciële Economie aan Chr. Hogeschool Windesheim in Zwolle, besloot ik mijn passie voor het ontwerpen in algemene zin en het ontwerpen van websites om te zetten in een grafisch bureau.

Tot medio 2013 werkte ik naast Website delivery tevens part-time als marketingmedewerker bij een fashion store onder de rook van Amsterdam. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfspromotie en –presentatie. Door onder andere deze ervaring kan ik mij uitstekend in de rol van de klant plaatsen. Na de uitdaging verloren te hebben besloot ik ontslag te nemen en full-time aan de slag te gaan met Website delivery en mij volledig te focussen op mijn klanten!

“Kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs, daar draait het om bij Website delivery!”

Omdat ik als jonge ondernemer ben begonnen, weet ik als geen ander hoe je met een beperkt budget een goede presentatie van je bedrijf kunt realiseren. Kwaliteit leveren voor een aantrekkelijke prijs staat bij Website delivery dan ook hoog in het vaandel.

Anno 2015 is Website delivery uitgegroeid tot een breed inzetbare onderneming waar u terecht kunt voor al uw online en offline uitingen die nodig zijn om uw bedrijf succesvol in de branche te zetten. Naast het ontwerpen van WordPress websites en grafische vormgeving heb ik mijn diensten uitgebreid met WordPress webshops, conversie optimalisatie en zoekmachine optimalisatie (SEO). Met andere woorden, als u op zoek bent naar een totaalpakket, dan bent u aan het juiste adres! Door mijn veelzijdigheid en creativiteit kan ik een perfecte partner voor u zijn om een sterke fundering voor uw bedrijf neer te zetten of uw huidige positionering van nieuw elan te voorzien.

Website delivery is door zijn kleinschaligheid in staat om goed naar de wensen van de klant te luisteren en deze succesvol te vertalen naar een professionele presentatie. Uitmuntende service en duidelijke communicatie staan voorop tijdens het gehele proces.

Bent u enthousiast geworden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

PS. Ik ben ook actief op social media, neem eens een kijkje!