Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Webshop

Mijn portfolio geeft u een beeld van het type opdrachten dat ik heb ontwikkeld, de klanten waarvoor ik werk en de resultaten die ik voor mijn klanten heb behaald. Heeft uw bedrijf een vergelijkbaar project? Bent u geïnteresseerd in een nieuw logo, huisstijl of website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier.

Webshop Minisoccerbal

De minisoccerbal is een fantastisch product wat kleine voetballers kunnen gebruiken om hun techniek te verbeteren.

Webshop enjoy natural

Enjoy natural wilde met hun webshop een slag maken op het gebied van professionalisering en conversie optimalisatie. En dat is gelukt!

Website Rike Group

Tom, vaste klant van Website delivery, wilde zijn corporate website graag voorzien van een nieuwe lik verf. Bekijk het resultaat...

Webshop parlAmore

Helena van Essen van parlAmore was niet tevreden met haar webshop en wilde een webshop ontwikkeld hebben die gewoon werkt.

Webshop Toys and Posters

De oude webshop van Toys and Posters zat vol met fouten en kon dus absoluut een professionele update gebruiken. Zie hier het resultaat.

Webshop Liekeland

Voor Liekeland, het label wat Lieke van de Vorst heeft opgericht, ontwikkelde ik een WordPress webshop met WooCommerce.

Webshop Vlaggenkoning

Voor Vlaggenkoning ontwikkelde ik een webshop gebaseerd op het WooCommerce theme Storefront (uiteraard met de nodige tweaks).

Website Van Essen Groep

De Van Essen Groep website bevat o.a. een ontwerp op maat, een logo slider, een loopbaantest en een webshop module.

Webshop Fietsen Company

Voor Fietsen Company ontwikkelde ik een uitgebreide webshop waar men terecht kan voor onder andere dames-, heren- en kinderfietsen.