Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Webdesign

Mijn portfolio geeft u een beeld van het type opdrachten dat ik heb ontwikkeld, de klanten waarvoor ik werk en de resultaten die ik voor mijn klanten heb behaald. Heeft uw bedrijf een vergelijkbaar project? Bent u geïnteresseerd in een nieuw logo, huisstijl of website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier.

Re-design Texeltrips

Texeltrips is het leukste organisatiebureau van Texel! Dit bureau, dat aandacht heeft voor het milieu, biedt de leukste activiteiten op het eiland.

Website NXTchapter

Wat een leuk project was het ontwikkelen van de website van NXTchapter! De website is tot in de puntjes verzorgd!

Website ’t Swarte Schaap

De wens van Annemarie was om sfeervolle website te ontwikkelen, een website waarbij je het gevoel hebt alsof je in de natuur bent.

Website a-mano

Peter Schotman van a-mano is een vakman in hart en nier en wilde zijn passie voor hout verwerken op zijn nieuwe website.

Website Stichting Nysa

Voor Stichting Nysa ontwikkelde ik eind 2016 een WordPress website met onder andere een klanten login voor de deelnemers.

Website BBGM

Voor de nieuwe website van Bouwbedrijf Gooise Meren was een onder andere een fris, interactief en modern ontwerp erg belangrijk.

Website Wegraceinfo

De website van Wegraceinfo bevat honderden albums en tienduizenden foto's en dus was een goed werkende website van groot belang.

Website My Wxnderlust

Naast het reeds ontworpen logo heb ik ook een simpele, strakke portfolio website ontwikkeld voor My Wxnderlust.

Website NSO-CNA

De ontwikkeling van de website was een spoedopdracht van de bovenste plank; de website is in slechts zes dagen tijd opgeleverd!

Website Leiderstap

Na de ontwikkeling van het logo en de huisstijl was als laatste de website aan de beurt. Joris, bedankt voor de fijne samenwerking!

Website Hartenwerk

Raymonde was toe aan een nieuw, fris ontwerp voor haar website. Het resultaat: een prachtige, op maat gemaakte website!

Website Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk vroeg Website delivery om de huisstijl een nieuw likje verf geven en om de nieuwe website te ontwikkelen.

Website Onderweg Reizen

Wat ook een erg leuk project was, was de ontwikkeling van de nieuwe website voor Onderweg Reizen.

Website Rike Group

Tom, vaste klant van Website delivery, wilde zijn corporate website graag voorzien van een nieuwe lik verf. Bekijk het resultaat...

Website Jitzke Grijpstra

Jitzke haar website was meermaals gecrashed en de laatste crash deed haar besluiten om haar website te laten ontwikkelen door een vakman...

Website Dutch Motorsport

Dutch Motorsport is een website waar het laatste nieuws rondom Nederlandse coureurs, teams en kampioenschappen in de wegrace te vinden is.

Website Bloemotie

Het ontwerp van de Bloemotie website legt de nadruk op foto's, afgewisseld met witruimte wat zorgt voor balans in de website.

Website B4Balance

De website van B4Balance is een sfeervolle website geworden met een ontwerp op maat, hoogwaardig fotomateriaal en duidelijke teksten.

Website Ongers

Voor Ongers herenmode in Weesp ontwikkelde ik in april 2015 een nieuwe website met een one-page-layout. Nieuwsgierig?

Website Voeding Natuurlijk

De website van Voeding Natuurlijk is een feest om naar te kijken o.a. omdat elke pagina voorzien is van een unieke look & feel.

Website Creditude

De website van Creditude bevat o.a. een nieuwsticker op de homepage en een uitgebreid formulier voor het indienen van opdrachten.

Website LiNQ

De website van LiNQ beschikt over een login sectie waar klanten middels een persoonlijke login beschikking hebben over hun documenten.

Website Shioda Advocaten

Shioda Advocaten te Hilversum wilde eind 2014 hun verouderde website van een update voorzien inclusief responsive design.

Website Van Essen Groep

De Van Essen Groep website bevat o.a. een ontwerp op maat, een logo slider, een loopbaantest en een webshop module.

Website Gastouderfabriek

Na de ontwikkeling van het logo en de huisstijl was als laatste de website aan de beurt. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke website.

Website csv VIOD

Voor csv VIOD te Tienhoven ontwikkelde ik een uitgebreide WordPress website inclusief koppeling met de KNVB Dataservice.

Website Cuanto

Website delivery ontwikkelde de nieuwe website van Cuanto, de partij die koper en verkoper, huurder en verhuurder op Bonaire samenbrengt.

Website Twentsche Voetbalschool

De website van Twentsche Voetbalschool is één van de projecten waar ik erg trots op ben.

Website Hoveniersbedrijf

De website van Hoveniersbedrijf Stegers is op maat ontworpen en ontwikkeld en in slechts een aantal dagen opgeleverd.

Website Ambacht

Voor een prachtig, authentiek restaurant in Best mocht Website delivery de website (en huisstijl) verzorgen.