Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Logo ontwerp

Mijn portfolio geeft u een beeld van het type opdrachten dat ik heb ontwikkeld, de klanten waarvoor ik werk en de resultaten die ik voor mijn klanten heb behaald. Heeft uw bedrijf een vergelijkbaar project? Bent u geïnteresseerd in een nieuw logo, huisstijl of website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier.

Logo Sorella

Sorella, een plaatselijk Italiaans restaurant, is één van de projecten waar ik de afgelopen tijd veel plezier aan heb beleefd.

Logo marketingXplosion

Voor marketingXplosion ontwierp ik een logo wat toepasbaar is op vier verschillende bedrijven, onderdeel van één organisatie.

Logo Gerlagh & Veiligheid

Paul Gerlagh belde mij afgelopen voorjaar op en gaf aan dat hij graag een totaalpakket ontwikkeld wilde hebben.

Logo geWOONrené

René Floris van geWOONrené was op zoek naar een logo met een vlotte, moderne uitstraling die past bij zijn vakgebied.

Logo Spuiterij Vendelbos

Voor Spuiterij Vendelbos, gelegen te Hilversum, ontwierp ik een retro logo met een typische Hot Rod uitstraling.

Logo BBGM

Voor Bouwbedrijf Gooise Meren ontwierp ik zowel een nieuw logo als een compleet nieuwe website.

Logo My Wxnderlust

Voor de dochter van een klant van mij heb ik onlangs een logo en website gemaakt zodat ze haar fotografie kunsten kan etaleren.

Logo Lody Trepels

Voor Lody Trepels ontwierp ik een huisstijl bestaande uit een logo ontwerp, visitekaartjes, briefpapier, social media covers en icons.

Make Your Life Complete

De kernwaarden van Make Your Life Complete (rust, acceptatie en openheid) zijn vormgegeven in een rustig, evenwichtig beeldmerk.

Logo Cyrex

Voor Cyrex, een Belgische klant, heb ik in 2016 een nieuw logo ontworpen, een logo dat erg enthousiast werd ontvangen!

Logo Consal

Maarten Borsboom belde mij op en gaf aan dat hij een eigen bureau ging starten en daar een nette huisstijl en website voor wilde hebben.

Logo Leiderstap

Begin oktober had ik een afspraak met Joris van Wijnbergen om nader kennis te maken en om de invulling van een totaalpakket te bespreken...

Logo ZZPetra

Petra was op zoek naar een professionele en tegelijkertijd warme uitstraling voor haar logo. Simpel, vlot en niet te zoetsappig.

Logo Draijer

De twee divisies van Draijer zijn recentelijk samen gegaan en daarom past het logo van Draijer ook perfect bij de nieuwe koers die ze zijn ingeslagen.

Logo Creative Brains

'Leuk!', was mijn reactie toen Adrienne van VAT Compliant weer bij mij aanklopte voor een nieuw project: Creative Brains.

Logo Bloemotie

Het logo van Bloemotie is een strak, toegankelijk logo met een zachte uitstraling; een logo dat perfect bij Eva en Bloemotie past.

Logo Team Out Texel

Het logo is een combinatie van een kompasroos en een stopwatch, een combinatie die naadloos aansluit op de kernwaarden van het bedrijf.

Logo Xanthos

Het logo van Xanthos is één van mijn creaties van de afgelopen periode waar ik heel blij mee (en ook wel een beetje trots op) ben.

Logo Fierder

Homme Idzerda, eigenaar van Fierder, was op zoek naar een sterk, krachtig en herkenbaar logo voor zijn nieuwe onderneming.

Logo LiNQ

Volgens Jarl kon zijn huisstijl en website wel een nieuw likje verf gebruiken en daarom klopte hij aan bij Website delivery.

Logo Sprout Your Life

Voor Sprout Your Life, een nieuw bedrijf in de voedingsbranche, ontwierp ik een speels en kleurrijk logo wat natuurlijke voeding ademt.

Logo Gastouderfabriek

Via Trivalu kwam ik in aanmerking met Ottavia die graag een nieuw bedrijf wilde oprichten: Gastouderfabriek. Nieuwsgierig?

Logo Lifestyle Challenge

Voor Lifestyle Challenge, een bedrijf dat zich richt op een gezondere levensstijl voor mensen, ontwierp ik in april 2014 dit logo.

Logo Trivalu

Het logo van trivalu heeft een strakke letter met een customized font en de drie-eenheid van trivalu is vormgegeven in een prachtig symbool.

Logo A&R schilderwerken

Website delivery ontwierp in december 2013 het logo van schilderbedrijf A&R schilderwerken! Klik op het logo en lees meer over dit project.

Logo VAT compliant

Voor VAT compliant, adviseur op het gebied van BTW voor startende en gevestigde bedrijven, ontwierp ik dit strakke logo.

Logo Website delivery

Mijn eigen logo kon ook wel een nieuw likje verf gebruiken! Lees meer over de gedachte achter het nieuwe logo van Website delivery!

Logo Tulpen uit Amsterdam

Voor bed & breakfast Tulpen uit Amsterdam ontwierp ik dit prachtige, unieke logo. Klik op de afbeelding voor meer informatie.