Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Fris design Website delivery

Het is alweer zo’n twee jaar geleden dat ik mijn vernieuwde website heb gelanceerd. De technieken in webdesign-land staan niet stil en in de afgelopen twee jaar heb ik zelf ook enorm veel bijgeleerd op het gebied van webdesign in het algemeen, nieuwe technieken en trends en (geminimaliseerd) code schrijven.

Hoog tijd om mijn verbeterde skills en de laatste technieken te vertalen in een nieuw, fris ontwerp voor websitedelivery.nl, gebaseerd op mijn eigen ontwikkelde template!

Screenshots voor en na

Hieronder een aantal screenshots van vóór en ná de update zodat je kunt zien wat er zoal is veranderd. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.

Een verbeterde back-end

Als je de screenshots bekijkt zie je vooral dat het nieuwe design frisser en strakker oogt. Aan de achterkant van de website is echter ook enorm veel gebeurd. De website is nu ontwikkeld op basis van mijn eigen template, genaamd wd-theme. Dit template heb ik vanuit de basis opgebouwd en daardoor is het superfijn werken aan een nieuw project.

Een leuk bijkomend voordeel van mijn eigen template is de snellere laadtijd van de website. De oude website was gebouwd op basis van een bestaand template waar nog wel wat onnodige bestanden in stonden. Al die extra bestanden zorgden voor ruis en een extra laadtijd.

Daarnaast heb ik de WordPress back-end verrijkt met de fantastische Advanced Custom Fields plugin. Deze plugin maakt het veel makkelijker om extra velden toe te voegen aan WordPress en daardoor is het  een fluitje van een cent om bijvoorbeeld een nieuw portfolio item toe te voegen.

Portfolio to the max!

Naast het nieuwe design en de verbeterde back-end is er nog iets veranderd aan de website, mijn portfolio is namelijk compleet op de schop gegaan. Van de oude projecten is ongeveer de helft verwijderd en ik heb maar liefst 48 nieuwe projecten toegevoegd aan mijn portfolio…

Inderdaad, dat was een behoorlijk werk… Het duurt even, maar dan heb je ook wat!

De lancering van mijn nieuwe website gaat tevens gepaard met een nieuw voornemen: elke eerste maandag van de maand mijn portfolio updaten met recente opdrachten. Tevens wil ik om de maand een nieuw blogbericht schrijven. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ga mijn best doen.

Voor nu, veel plezier gewenst op mijn vernieuwde website!

Als je een vraag of opmerking hebt, let me know…