Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Visitekaartjes ontwerpen

U kúnt ervoor kiezen om uw visitekaartjes zelf te maken of een dertien in een dozijn sjabloon te gebruiken van drukwerk websites. Echter, een ondernemer die een hart voor de zaak heeft en de uitstraling richting (potentiële) klanten belangrijk vindt, kiest ervoor om zijn visitekaartjes te laten ontwerpen bij een specialist, een vakman. Website delivery is uw vakman!

visitekaartjes-laten-maken

Visitekaartjes ontwerpen en laten maken

Een visitekaartje is dé manier om uw gegevens bij een potentiële klant achter te laten. Heeft u geen visitekaartje om achter te laten? Gemiste kans! Als u een visitekaartje af kunt geven heeft de ontvanger altijd een moment dat hij/zij uw kaartje weer tegenkomt. Valt uw kaartje op in positieve zin? Dan liggen uw kansen voor de opdracht vanzelfsprekend hoger.

Stel maar eens voor: u heeft van twee webdesigners een visitekaartje ontvangen inzake een website laten maken. In uw ene hand heeft u een visitekaartje dat in vijf minuten lijkt te zijn ontworpen in Word en in uw andere hand heeft u een stijlvol, kleurrijk vormgegeven visitekaartje wat direct uitnodigt. Welke webdesigner krijgt de opdracht?

Visitekaartjes pakket: € 249

Op maat ontworpen én gedrukt

Heeft u reeds een logo laten ontwerpen? Dan baseren we het ontwerp van uw visitekaartjes op uw huidige logo ontwerp én de kernwoorden van uw bedrijf. Een belangrijke vraag is: waarmee wilt u dat uw doelgroep uw bedrijf associeert en wat wilt u uitstralen richting uw (potentiële) klanten?

Wilt u alleen visitekaartjes laten ontwerpen en laten drukken? Dan bent u voor slechts € 249 klaar! Voor deze prijs ontvangt u een ontwerp op maat en 500 professionele visitekaartjes van prachtige kwaliteit (400 grams + mat laminaat).

Huisstijl pakket: € 749

Uw complete huisstijl op maat

Heeft u nog geen logo laten ontwerpen? Kies dan voor het huisstijl pakket (zie kostenindicatie), waarbij Website delivery uw complete huisstijl verzorgt: een logo ontwerp, ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Kant en klaar aangeleverd, u hoeft het alleen nog maar te sturen naar uw favoriete drukker*. Niet alleen uw visitekaartje op maat gemaakt, maar uw complete huisstijl! Dat is nog eens professioneel overkomen.

*Indien gewenst kan Website delivery ook het drukwerk voor u verzorgen, uw bestelling bij de deur laten bezorgen en de kosten voor drukwerk verwerken op de factuur.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent visitekaartjes ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier. U kunt mij natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 06 11227085.