Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Huisstijl ontwerpen

Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf, of u een lokale kapper bent of een wereldwijde speler. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt!

Heeft u nog geen huisstijl laten ontwerpen? Website delivery helpt u graag verder!

Een (nieuwe) huisstijl ontwerpen?

Website delivery heeft jarenlange ervaring op het gebied van huisstijl ontwerpen. Ik heb huisstijl pakketten verzorgd voor onder andere kapperszaken, makelaarskantoren, bouwbedrijven, adviesbureaus en tal van andere bedrijven. Stuk voor stuk veelzijdige opdrachten met een prachtig resultaat. Neem een kijkje in mijn portfolio voor recente huisstijl ontwerpen.

De essentie van een goed huisstijl ontwerp is dat het bij uw bedrijf past. Dat is ook de reden dat Website delivery veel aandacht besteedt aan onderzoek binnen uw branche, uw concurrenten en uiteraard uw bedrijf. Uw huisstijl is dan ook altijd op maat gemaakt!

Het huisstijl pakket

Het ontwerpen van een huisstijl bestaat niet alleen uit het ontwerpen van een logo of visitekaartje, maar uit een compleet pakket. De inhoud van het pakket ziet er als volgt uit:

Waardevol advies en geen onnodige kosten

In tegenstelling tot vele andere aanbieders van huisstijl pakketten bied ik u de mogelijkheid om zelf uw drukker uit te zoeken. Andere partijen drijven onnodig de prijs op door bij hun favoriete drukker uw huisstijl te laten drukken.

Als u bij Website delivery uw huisstijl laat ontwerpen, zorg ik ervoor dat uw huisstijl wordt opgeleverd zodat u deze één op één kunt aanleveren bij een drukker van uw keuze! Heeft u geen favoriete drukker of wilt u uw vingers hier liever niet aan branden? Dan zorg ik ervoor dat uw bestanden juist worden aangeleverd. Uiteraard zonder extra kosten!

Dat is niet de enige assistentie die u kunt verwachten. Ik help ook graag bij het maken van de juiste keuze omtrent de mogelijkheden op het gebied van drukwerk, de afweging om full-color of PMS te drukken en het bepalen van de ideale papiersoort voor uw huisstijl.

Bekijk mijn portfolio Ontwerp mijn huisstijl!