Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Brochure laten maken

Is een folder of flyer te klein voor de boodschap die u wilt verspreiden? Dan is een brochure het perfecte communicatiemiddel voor u. Een brochure biedt namelijk meer veel meer ruimte dan een folder.

Waar een folder uit ‘slechts’ een aantal zijdes bestaat, biedt een brochure de ruimte voor veel meer pagina’s, oftewel een perfect communicatiemiddel om uw nieuwe collectie of uw complete assortiment te laten zien!

Brochure laten maken

Brochure maken, vanaf € 499

Bij het maken van een brochure komt er veel kijken. Om deze reden kunt u dit het beste laten verzorgen door een professional die er verstand van heeft. U heeft een opmaakprogramma nodig waar u de brochure in samenstelt en iemand met verstand van drukwerk, mogelijkheden en papiersoorten.

Met mijn jarenlange ervaring in het opmaken van fashion brochures verzorg ik niet alleen de opmaak van uw brochure, maar zorg ik er ook voor dat uw brochure mooi uit de verf komt (letterlijk en figuurlijk). Uw brochure laten maken is al mogelijk vanaf € 499. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat.

Van idee tot ontwerp

Wanneer u interesse heeft in een brochure maken, kunt u het beste contact met mij opnemen via 06 11227085 of via het contactformulier. Voordat we van start gaan met de brochure bespreken we eerst uw wensen, mogelijkheden en het kostenplaatje. Wanneer deze allen naar wens zijn ontvangt u een ontwerp voor de belangrijkste pagina’s van de brochure. Dit ontwerp werken we gezamenlijk uit totdat u geheel tevreden bent.

Van ontwerp tot drukwerk

Tijdens het proces levert u de inhoud van de brochure aan (fotomateriaal en teksten) en werken we de brochure verder uit. Wanneer het resultaat naar wens is lever ik de brochure aan bij de drukker en bepalen we samen hoe uw brochure op de mat moet vallen.

Heeft u interesse in het laten maken van een brochure en wilt u een prijs op maat ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!