Advertentie maken

U wilt een advertentie plaatsen in een krant of op het internet, maar u vraagt zich af wie deze advertentie voor u kan maken… U wilt een advertentie die ervoor zorgt dat nieuwe klanten bij u aankloppen of bestaande klanten weer een product of dienst bij u afnemen. Website delivery helpt u graag met deze advertentie maken, online én offline.

Het ís mogelijk om op internet zelf uw advertentie te maken of uw advertentie te laten maken door het bureau waar u de advertentie plaatst. Ik zou u echter willen adviseren om deze advertentie door een grafisch bureau te laten maken, omdat er wel wat meer bij komt kijken dan een plaatje invoegen en een paar regels tekst toevoegen.

Advertenties voor kranten en tijdschriften

Het maken van krantenadvertenties en advertenties voor in tijdschriften, magazines of huis-aan-huis bladen is een vak apart. Sommige advertenties dienen in PMS kleurcodes aangeleverd te worden, terwijl het gros van de advertenties in CMYK kleurcodes aangeleverd dient te worden.

Daarnaast dient u af te wegen welk formaat het beste is voor uw boodschap, de (extra) kosten die het met zich meebrengt en de optimale omstandigheden voor een duidelijk leesbare advertentie. Website delivery is een doorgewinterde advertentiemaker en geeft u graag waardevolle tips op het gebied van advertenties.

Online advertentie of banner maken

Naast advertenties voor kranten en tijdschriften bestaan natuurlijk ook de online advertenties, ook wel banners genoemd. Ik help u graag met het maken van een goede online banner, statisch of dynamisch (lees: bewegend).

Of wilt u graag adverteren op Facebook en/of Google Adwords? Ook op dat gebied heeft Website delivery ruime ervaring!

Gezamenlijk bepalen we de inhoud van de advertentie en overleggen we welk formaat het beste uw boodschap overbrengt. Uiteraard lever ik de advertentie voor uw aan bij de betreffende partij. Zo heeft u minimaal werk aan de plaatsing van de advertentie!

Advertentie laten maken?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een advertentie maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het offerteformulier of via telefoonnummer 06 11227085. Ik help u graag verder!