Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Full-time Website delivery!

Ontslag genomen, full-time ZZP

De kogel is door de kerk: ik heb gisteren ontslag genomen bij Lutz! Vanaf vandaag ga ik met veel enthousiasme en plezier full-time aan de slag ga met Website delivery! #zinin!!!

De afgelopen vier jaar heb ik naast mijn werkzaamheden voor Website delivery part-time gewerkt bij Lutz in Vinkeveen als marketing coördinator. Doordat het steeds beter ging lopen met mijn bedrijf en klanten zeer enthousiast waren over mijn werkwijze en onderling contact heb ik besloten om full-time bezig te gaan met hetgeen wat mijn absolute passie is op dit moment: webdesign, grafische vormgeving en online marketing.

Vanaf vandaag…

  • … ben ik full-time ZZP’er!
  • … heb ik meer tijd om afspraken in te plannen met mijn klanten
  • … kan ik ook gewoon overdag werken aan mooie websites en grafische vormgeving
  • … heb ik meer vrijheid
  • … kan ik onder werktijd gewoon mijn telefoon opnemen
  • … heb ik meer tijd om mij verder te ontwikkelen
  • … kan ik sneller schakelen
  • … kan ik dagelijks werken aan dingen die ik écht leuk vind!!

Ik heb énorm veel zin om dag in dag uit voor mijn eigen bedrijf aan de slag te gaan en mijn klanten blij te maken met een nieuwe website, een mooi visitekaartje, een passend logo of één van mijn andere diensten.

Wil je meer over Website delivery weten? Lees dan meer over mij of neem een kijkje in mijn portfolio. Vergeet niet om ook de Website delivery Facebook pagina te liken!