Website delivery gaat per 01-01-2019 over in Bureau Kamp. Neem alvast een kijkje op mijn nieuwe website!

Blij met mijn nieuwe visitekaartjes!

Visitekaartjes ontwerpen

Daar zit je dan als ZZP’er, al twee uur zonder internet. UPC bedankt! #fail

Gelukkig zijn mijn nieuwe visitekaartjes net binnen en kan ik mijn tijd nog enigszins nuttig besteden met het schrijven van een leuk artikel voor mijn blog, namelijk dit artikel over mijn vers-van-de-pers-visitekaartjes!

Visitekaartjes ontwerpen

Visitekaartjes ontwerpen is qua inhoud niet zo spannend. Het dient je logo te bevatten, uiteraard je contactgegevens, eventueel aangevuld met adresgegevens en je naam. That’s it!

Maar welke kant ga je op met de grafische vormgeving, het design van je visitekaartje? Kies je voor een horizontaal of verticaal ontwerp, houd je het heel clean of kies je juist voor een opvallend visitekaartje?

Het is sowieso verstandig om visitekaartjes pas te laten maken als je reeds over een logo beschikt. Naar mijn idee moet het logo namelijk de basis zijn voor je visitekaartje. De kleurstelling en de sfeer van het logo hoort wat mij betreft terug te komen in je visitekaartjes, het is immers onderdeel van je huisstijl. En een dezelfde opmaak zorgt voor herkenning bij de ontvanger! Niet onbelangrijk!

Het idee achter mijn ontwerp

Zoals je kunt zien heb ik gekozen voor een verticaal ontwerp in de kleuren en dezelfde sfeer als mijn logo en website. Zoals ik in mijn artikel over mijn nieuwe logo al aangaf dat groen, blauw en grijs de kleuren zijn van mijn huisstijl, zie je deze ook terugkomen in het ontwerp voor mijn visitekaartjes.

Dat ik voor verticale visitekaartjes heb gekozen in plaats van horizontale is eerder een gevoel dan wijsheid. Ik heb een ontwerp gemaakt voor een horizontaal en verticaal ontwerp, maar het verticale ontwerp gaf mij gewoonweg een beter gevoel. Geen hogere wiskunde dus.

Het enige wat nog restte was de visitekaartjes naar een drukklare pdf te exporteren, controleren of er geen schoonheidsfoutjes in het design zaten én tijd om de drukker te benaderen. Een aantal werkdagen wachten en voilà, zie daar het resultaat!

visitekaartjes-ontwerpen

Ook een visitekaartje laten ontwerpen?

Wil je ook visitekaartjes laten ontwerpen? Ik help je graag met een mooi ontwerp! Neem een kijkje op de pagina visitekaartjes laten ontwerpen en vergeet niet om mijn portfolio te bekijken.

Ben je overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op via het offerteformulier of bel mij op 06 11227085. Je kan ook je telefoonnummer achterlaten, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug!

Ojah, vergeet niet je reactie achter te laten via onderstaand formulier. Waar moet een visitekaartje volgens jou aan voldoen?